De Energiewende in Duitsland:

Het laatste nieuws over Typhoon:

Vul je emailadres in en ontvang een melding van nieuwe berichten.

Fibronot browser support

Firefox4+  Chrome  Safari  Opera  IE9+

nieuwsartikel2013-032 Gemeente Apeldoorn stopt reservering grond Fibroned

Gemeente Apeldoorn stopt reservering grond Fibroned

Woensdag 30 januari 2013

De gemeente Apeldoorn heeft bij monde van de projectleider Ecofactorij aan de redactie van Fibronot.nl laten weten dat de gemeente per 1 januari 2013 de reservering van een kavel van ongeveer 5 ha heeft beëindigd. Wethouder Prinsen heeft dit per brief aan de directie van Fibroned meegedeeld.

Op maandag 28 januari schreven we Gemeente Apeldoorn draait Fibroned duimschroeven aan naar aanleiding van een zoektocht door de notulen van een vergadering van het College van B&W van Apeldoorn.

Naar aanleiding van dit nieuws verwachten we dat het plan van Fibroned om een kippenmestverbrander op de Ecofactorij te bouwen, definitief van de baan is.

Gezien de cijfers van Fibroned in de laatste gedeponeerde verslagen bij de Kamer van Koophandel lijkt een gang naar de faillissementsrechter de laatste weg. Tenzij Fibroned een suikeroom in de VS vindt die via een trustkantoor in Luxemburg even € 150 miljoen wil storten voor reservering van grond en bouw van de kippenpoep verbrander die letterlijk adembenemend is.

Het volgende artikel staat in de Stentor van morgen:

Komst Fibroned is van de baan

 

Op de website van de gemeente Apeldoorn staat een plattegrond van de kavels op de Ecofactorij. De kavelnummers 21 waren voor Fibroned gereserveerd.

Meer nieuws volgt.